Serbët t’i shfrytëzojnë mundësitë që ua ofron shteti i Kosov

Diskutoni ketu rreth LAJMEVE
Lea

Serbët t’i shfrytëzojnë mundësitë që ua ofron shteti i Kosov

Ungelesener Beitragvon Lea » Di 26. Apr 2011, 09:37

Serbët t’i shfrytëzojnë mundësitë që ua ofron shteti i Kosovës

Kryetari i Partisë Liberal Demokratike të Serbisë, Cedomir Jovanovic, ka deklaruar të hënën se serbët e Kosovës duhet t’i shfrytëzojnë të gjitha mundësitë që i ofron shteti i Kosovës.
“Serbët e Kosovës duhet t’i shfrytëzojnë të gjithë mundësitë që i ofron shteti i Kosovës, secilën shkronjë të Kushtetutës së Kosovës, serbët duhet ta shfrytëzojnë, ata duhet të kthehen në jetën politike të Kosovës, duhet të kalojnë në anën tjetër të Ibrit, ata duhet të krijojnë komunat e tyre, t’i hapin shkollat, të hapin ndërmarrjet, dhe Serbia duhet t’i ndihmojë për këtë gjë” ka deklaruar Jovanovic, njofton portali “presheva.com”.

Ai gjithashtu ka deklaruar se Serbia duhet të ndërpresë bllokimin e Kosovës. “Cili është fati jonë? Vet fakti që Federata e futbollit të Serbisë bllokon Kosovën në UEFA, kush përfiton nga këto intriga? Hajde t’i thyejmë këta kufij... Nuk është Fadil Vokrri armik i Serbisë, dëshirojmë ta ftojmë në Kuvendin tonë”. ka thënë Jovanovic.

Zurück zu „Lajme nga Vendi dhe Rajoni.“Wer ist online?

Mitglieder in diesem Forum: 0 Mitglieder und 1 Gast